Home
Реклама от агенция БизАрт
БизАрт! Рекламата сега!l

Рекламна агенция БизАрт е съсдадена 2003 година като последовател на две фирми заемащи различни позиции на рекламния пазар!

Към настоящия момент дейността ни обхваща и продължава да се развива в областта на Дизайн и предпечатна подготовка, печат на широка гама полиграфически изделия, изработка на рекламни табели, транспаранти, светещи табели, обемни надписи и табели с пълноцветен печат, разполага със собствени билборд съоръжения на територията на югозападна българия

 
Печатна Реклама ПДФ

Печатна Реклама

Въпреки голямото разнообразие от рекламни направления и маркетинг инциативи, печатната реклама  продължава да бъде, ако не най-популярната, то при всички случаи в челната тройка сред избора на бизнеса.

Рекламна агенция Бизарт Ви предлага голямо разнообразие от медийни приложения и хартии за печатна реклама в различни стандартни и нестандартни формати.

В допълнение, към печатните услуги, агенцията предлага също и множество книговезки услуги като Биговане, Лепене, Щанцоване, Обрязване, Перфорация и други.

 
Сувенири ПДФ

Разполагаме с богат асортимент от разнообразни сувенири и рекламни подаръци.
Персонализирани с качествен  рекламен сито, тампонен и трансферен печат върху рекламните материали.

 
Дизайн ПДФ

Дизайн и Предпечатна Подготовка

Предпечатната дейност е неразделна част от процеса на производство до създаването на крайния рекламен продукт и е не по-малко значима за крайния резултат. Нашият екип създава и обработва проекти за почти всички направления на съвременната реклама от фирмена идентичност, корпоративен дизайн, брошури, каталози и други печатни материали до брандирането на превозни средства, бизнес сувенири и подаръци, етикети и много други.

Рекламна агенция Бизарт предлага графичен дизайн и творчески решения към всяко от предлаганите от агенцията рекламни направления

 

 
Външна реклама ПДФ

Рекламна Aгенция Бизарт изпълнява поръчки за проектиране, изработка и монтаж на всички видове рекламни носители, необходими за успешната реализация на Вашата реклама на открито.

 

Най-търсени